Bolig eller fritidsleilighet?

De 43 leilighetene i Skrubben Havn har ikke boplikt. Det betyr at de vil bli solgt dels som boliger og dels som ferieleiligheter uten boplikt. Du bestemmer selv om du vil bruke boligen til ferieleilighet eller som fast bosted.

Salgstrinn 1 består av ni leiligheter fordelt på hus 4, 5 og 6. Totalt 27 leiligheter. 
Salgstrinn 2 omfatter hus 7 og 8. Her er det åtte leiligheter i hvert bygg, i tillegg er det boder.

Om leilighetene

Det er lagt vekt på å skape moderne, lyse og innbydende interiører i leilighetene. Det betyr glatte veggflater med lyse farger og lune gulv med eikeparkett. Alle våtrom får flislagte gulv. Himlinger blir hvitmalte.

To kurvstoler og et bord staar paa en tessasse paa kvelden

Alle vinduer leveres med sortgrå karmer og det blir skyvedør fra oppholdsrom til balkong. Kjøkken og bad leveres med moderne og stilren innredning. Integrerte hvitevarer i kjøkken, og sanitærutstyr på bad og gjestebad i god kvalitet.

 

Det lille ekstra

Det vil bli mulighet for å gjøre personlige tilvalg innenfor visse rammer. Tilvalgsmulighetene vil gjelde innredning i kjøkken og bad, samt gulv og fliser.

Småbåthavna er så nær at du kan se båten din fra leiligheten. Hver leilighetskjøper tilbys å leie/kjøpe båtplass. Størrelse avtales med selger. Du kan se småbåthavna, med plasser, her. 
Hver eier får også fast plass til bilen i parkeringsanlegget. 

Skrubben Havn blir et godt sted å bo året rundt, og en spennende mulighet for deg som drømmer om en feriebolig midt i hjertet av sommerparadiset.

 

MELD DIN INTERESSE!

LYKKEN KOMMER
I BØLGER