Hva trenger du å vite om Kragerø?

Sommerby, ferieidyll og sørlandsstemning. Det er ikke uten grunn at Kragerø omtales som perlen blant kystbyene. Den har drøye 11000 innbyggere, men tallet mangedobles om sommeren.

Men Kragerø er så mye mer enn sommer, sol og ferie. Her finner du spennende gallerier og museer, shopping- og servicetilbudet er på høyt og godt småbynivå, turmulighetene er mange og utelivet er hyggelig og variert hele året.

Strand vann og soerlandshus

I Kragerø er alt i nærheten

Kragerø er en småby.  Det er lett å bli kjent med både byen og med folk i byen. Fra Skrubben Havn går du til sentrum på ti minutter. Her finnes det meste, shopping, servicetilbud og servering. Kan du ikke leve uten et skikkelig kjøpesenter, drar du til Amfi Kragerø i Sannidal, like ved E18.

Barnehager, barneskole og ungdomsskole ligger mindre enn 500 meter unna, legekontor og tannlege omtrent det samme.

Skrubben havn ved vannet i kveldslys

Kragerø om vinteren

Joda, selvfølgelig blir byens puls noen hakk roligere utover høsten. Hyttelivet dabber av, småbåtene går i opplag, lydnivået synker noen desibel og sentrumsgatene blir igjen fremkommelige. Men byen sovner ikke. Det er lys i vinduene og liv i både butikker, serveringsteder og servicebedrifter. Det er film på kinoen og bilder på galleriveggene, øl i barkranene og kulinariske opplevelser på restaurantbordene. Roligere, ja. Kjedelig? Slett ikke. Mange vil faktisk mene at byen er på sitt koseligste nettopp nå.

Se dronevideo over Skrubben Havn

 

MELD DIN INTERESSE!

LYKKEN KOMMER
I BØLGER