SLIK BLIR SKRUBBEN HAVN

5 hus. 43 leiligheter. Utsikt. Bryggekant. Parkering. Småbåthavn. Sol.

Det viktigste er nærheten til vannet. De fem byggene blir liggende på ”sjøhus-maner” med gavlene mot bryggene for å sikre lys og luft mellom husene, og god utsikt, lys og romfølelse for leilighetene. Leilighetene ligger syd/sydvestvendt med sol fra morgen til kveld.

Her vil du se, høre og lukte sjøen året rundt. Du vil kjenne variasjonene i vind og vær, du vil følge bølger og tidevann, og sette sjøbein på terrassen når sydvesten braker inn fra havet. Når mørket faller på, kan du skimte lyskjeglen fra Jomfruland fyr sveipe over himmelen. Og du vil se det glitre i bassenget, eller pollen, nede på brygga. Kanskje er det nettopp dette som blir favorittplassen på de stille sydenlignende kveldene som selv den norske sommeren kan by på når den er i humør til det.

Salgstrinn 1 vil være hus 4, 5 og 6 og består av 9 leiligheter i hvert bygg, totalt 27 leiligheter. Salgstrinn 2 omfatter hus 7 og 8, og innehar 8 leiligheter i hvert bygg pluss boder. Se leilighetsvelger.

 

Båtplass og parkering

Småbåthavna er så nær at du kan se båten din fra leiligheten, og selv om vi snakker Kragerø, har du ingen problemer med å parkere bilen. Den får fast plass i det nye p-anlegget. Hver leilighetskjøper tilbys å leie/kjøpe båtplass. Størrelse avtales med selger.

 

Om leilighetene

Det er lagt vekt på å skape moderne, lyse og innbydende interiører i leilighetene. Det betyr glatte veggflater med lyse farger og lune gulv med eikeparkett. Alle våtrom får flislagte gulv. Himlinger (innvendige takflater) blir hvitmalte.

Alle vinduer leveres med sortgrå karmer og det blir skyvedør fra oppholdsrom til balkong. Kjøkken og bad leveres med moderne og stilren innredning. Integrerte hvitevarer i kjøkken, og sanitærutstyr på bad og gjestebad i god kvalitet.

Tilvalg

Det vil bli mulighet for å gjøre personlige tilvalg innenfor visse rammer. Tilvalgsmulighetene vil gjelde innredning i kjøkken og bad, samt gulv og fliser.

MELD DIN INTERESSE!

LYKKEN KOMMER
I BØLGER